Tess die lachend op de motorkap van de camper zit tegen een mooie achtergrond

I'm having the best SITE of my life! NEW NEW NEW

Tess Verhees
  |  
March 29, 2022

Hooray! I’m having the best SITE of my life. Een nieuwe website, en niet zomaar één. De afgelopen tijd was een tijd van terugschakelen, vooruitkijken en met wapperende haren door het remote ondernemersavontuur manoeuvreren. En ondertussen samen met mijn liefde, businesspartner en entrepenerd keihard aan de weg timmeren - om er vervolgens zelf weer overheen te rijden met ons kantoor op vier wielen.

Ik neem mezelf als creatief ondernemer serieuzer dan ooit. Na bijna drie jaar vol fijne opdrachten en een een aantal levenslessen voelde ik dat het tijd was om all-in op ondernemen te gaan. Ik ben niet meer alleen van het Viva La Freelance Vida. Ik ben óók co-founder van Studio Moondust, yoga docent en Freedom Guide. En ik begrijp dat jij nu denkt: what the f is een Freedom Guide? Dat is inderdaad niet een term die je nu hoeft te gaan opzoeken in de Dikke van Dale, want bestaan deed 'ie nog niet. Tot nu. Als je meer wil weten over mijn freedom traject verwijs ik je graag door naar de freedom pagina.

Ja heb je, chardonnay kun je krijgen. Ik sla een nieuw weg in met deze website: we gaan zien waar de camper strand. Proost op mijn nieuwe website! Mocht je op zoek zijn naar een scherpe copywriter of een creatieve conceptenbedenker? Say hi@tessverhees.nl of vul het contactformulier in.

Meer columns