Hi, ik ben Tess

Nomad ondernemer, copywriter en jouw gids naar meer vrijheid en werkgeluk. Ik schrijf creatieve copy voor changemakers, ben co-founder van websitebureau Studio Moondust en vinyasa yoga docent.

Connect
Residing in
Spain
Tess in een wit hemdje tegen een witte muur die dromerig naar rechts kijkt

Het is mijn missie je te laten zien dat echte vrijheid al in jou zit

Ik ben een doener en een dromer met als grootste kernwaarde: vrijheid. Ik creëer een leven waarin mijn passies, avontuur, creativiteit en impact maken samen gaat met geld verdienen. Ondernemen is voor mij een manier om positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. En dat doe ik op verschillende manieren:

Creative copywriting

Taal is zeg maar echt mijn ding. Als copywriter voor changemakers ben ik altijd op zoek naar de diepgang. Naar het gevoel achter de woorden, naar de rauwe betekenis die diep van binnen zit. Ik geef woorden aan dat wat gezien en gehoord mag worden. Want taal is zoveel meer dan een paar woorden op papier: het is jezelf uitleggen aan de wereld. Ik zorg dat je er staat, precies zoals je bent. En ohja, ik zorg er natuurlijk ook voor dat je lekker vindbaar bent.

Jouw gids naar vrijheid en werkgeluk
Ik ben een alledaagse optimist. Ik hou ervan om mensen te inspireren en in actie te zetten, en dat doe ik het liefst over mijn favo onderwerpen: vrijheid en werkgeluk. Ik heb zelf lang het gevoel gehad dat ik niet paste: binnen de kaders van de werknorm en alle verwachtingen van buitenaf. Totdat ik stopte met proberen en besefte: ík ben niet stuk, de werknorm is stuk.

Het is tijd om de arbeidsethos af te stoffen. De werknorm is ingericht op de gemiddelde mens, maar die bestaat niet. Ik zie om me heen zoveel mensen die niet blij zijn in hun werk. Dat kan anders! Ik help ondernemers de norm los te laten en in hun kracht te staan (met schrijfworkshops, copywriting op maat en meditaties), en adviseer bedrijven over hoe ze meer werkgeluk kunnen creëren voor hun werknemers. Op een manier die nét even wat anders is. Want als we blijven doen wat we deden, krijgen we wat we altijd al hebben.

Partner van Studio Moondust
Ik ben partner van creative micro-agency Studio Moondust. Wij maken branding, websites en content voor mission-driven brands. Wij staan voor slow designs en positieve verandering. Lees meer over Studio Moondust op de website.

Een foto van de camper op een mooie locatie tussen de bergen. Tess staat in de deuropening met een jurk aan.

Feeling brave? Work remotely!

Sinds begin februari 2022 woon ik in een camper en reis ik samen met mijn vriend en hond door Europa. We combineren reizen en werken met elkaar en vullen onze dagen in met dat wat we het liefste doen: de wereld zien én impact maken. Werken met mij vindt dus online plaats. Of we ontmoeten elkaar op een mooie bergtop! I’m all in.

Sinds ik remote werk ben ik productiever en creatiever, én hou ik meer tijd over om te doen waar ik weer energie van krijg. Die energie stop ik dan weer (deels) in mijn werk. Doordat ik zelf de controle heb over waar en wanneer ik werk ervaar ik oneindige vrijheid (mijn kernwaarde) en doe ik mijn werk beter. Ik zie veel van de wereld en kies zelf elke dag de plek uit die het beste past bij het werk dat ik mag doen. Mag doen! Yes, inderdaad.