Shop

Leer glasheldere copy schrijven voor jouw business

Maak kennis met The Copy Academy! Dé plek waar ondernemers leren hoe zij zelf glasheldere copy schrijven die raakt, verbindt, transformeert en converteert. Voor ondernemers die weten dat ze met hun skills andere mensen écht verder helpen. Voor de ondernemers die naar hun aanbod kijken en denken: dit ziet er goed uit! Maar je copy? Dat kan beter.

Want je kunt het je niet veroorloven om woorden te schrijven die niks vertellen. Van die lege woorden zonder betekenis: je klanten trappen er niet meer in. Strategische copy en woorden die doordrenkt zijn met jouw persoonlijkheid, dát willen ze lezen. Herkenbare copy die niet alleen spreekt, maar écht raakt. Op een diep niveau.

The Copy Academy bestaat uit een krachtige mix van innerlijk werk, salespsychologie, marketing en communicatie, praktische business- en contentstrategieën én mijn ervaring als ondernemer, yoga docent en creatief copywriter.

Hey ondernemer! Zin om te groeien met je business en de impact te maken die je al zo lang voor ogen hebt? Ga via de button hieronder naar de website van The Copy Academy en zeg JA tegen strategische creatie en slimme copywriting.

Op dit moment in de webshop:

Online schrijfworkshop Intuïtief Schrijven

Gebruik die pen als denderende kracht en geef jezelf permissie om te schrijven. In deze workshop: tools om je writers block beschikbaarop te heffen en je creativiteit op gang te helpen. Duik diep en geef woorden aan wat er leeft in jou. Wordt weer een enthousiaste en zelfverzekerde schrijver.

Wanneer? x
Waar: online via Zoom - replay beschikbaar

Klik hier voor meer info

Nu 29,99
koop nu

Online schrijfworkshop: verkopen via je toetsenbord

Zuivere sales en helderheid in je copy (en je koppie). In deze workshop: moeiteloos verkopen, alles over het verkoopproces, een geëmotioneerde klant, de kracht van storytelling, personal branding, sales psychologie en heel veel meer.

Wanneer? x
Waar: online via Zoom - replay beschikbaar

Klik hier voor meer info

Nu 29,99
Koop nu

BUNDELKORTING! Toegang tot beide schrijfworkshops

Een combinatie van hoofd en hart. Van voelen en weten. Een gouden combi. Wat je kunt verwachten:
  • Toegang tot de schrijfworkshop Intuïtief Schrijven & tot Verkopen via je toetsenbord
  • In VVJT leer ik je alles over het brein van je klant en de kracht storytelling. Maar wat is een verhaal, zonder emotie? Daar gaan we op in tijdens de workshop Intuïtief Schrijven.
  • Als je content enkel gefocust is op trucjes, dan val je door de mand. Emoties en gevoelens zijn essentieel. In VVJT leer ik je tools en kennis, tijdens Intuïtief schrijven leer ik je woorden te geven aan wat er leeft in jou.

Nu 49,99

koop nu
Naar de website!